Hae mukaan omaishoitajien tuettuun virkistyspäivään

Hae mukaan omaishoitajien tuettuun virkistyspäivään

Kotilieden Kummikerho tarjoaa kevään 2017 aikana neljä tuettua virkistyspäivää omaishoitajille Hyvinvointikartano Kaisankodin hellässä hoidossa. Virkistyspäivää tarjotaan 10 omaishoitajalle kerrallaan.

Virkistyspäivä tarjoaa hengähdystauon ilman hoidettavaa, jolloin voi virkistäytyä ja saada vertaistukea samanlaisissa elämäntilanteissa olevilta. Lisäksi päivän aikana pohditaan keinoja voimavarojen löytämiseen. Tämä virkistyspäivä järjestetään veloituksettomana Hyvinvointikartano Kaisankodissa. Matkakustannuksista hakija vastaa itse.

VIRKISTYSPÄIVIEN AJANKOHDAT

pe 12.5.2017 (yli 55-v.)
pe 26.5.2017 (alle 55-v.)
pe 2.6.2017 (yli 55-v.)
Ke 21.6.2017 (alle 55-v.)

Hakuajat päättyvät kuukautta ennen toteutuspäivää.

VIRKISTYSPÄIVÄN OHJELMA (kello 9.30-16.00)

  • Yhdessäoloa vertaisryhmässä
  • Ohjattua liikuntaa sekä ulkoilua
  • Lepoa ja rentoutumista kauniissa ympäristössä
  • Herkuttelua lounaan ja iltapäiväkahvien merkeissä

HAKEMINEN VIRKISTYSPÄIVÄÄN

Tuettuihin virkistyspäiviin haetaan täyttämällä lomahakemus ja postittamalla se Kaisankotiin hakemuksen ohjeiden mukaisesti. Osallistujavalinnat tekee Kaisankodin vastaava lääkäri. Valinnoista ilmoitetaan valituksi tulleille hakijoille hakuajan päätyttyä.

 LISÄTIETOJA

Hyvinvointikartano Kaisankodin kuntoutussihteeri kertoo mielellään lisää:
kuntoutus@kaisankoti.fi tai puh. 09 887 19 204 (ark. klo 9-15) tai 09 – 887 191/vastaanotto
www.kaisankoti.fi

 

LOMAN LAHJOITTAA KOTILIEDEN KUMMIKERHO

Kotilieden Kummikerho ry on vuonna 1938 perustettu hyväntekeväisyys-yhdistys, jonka tarkoituksena on auttaa aineellisiin ja henkisiin vaikeuksiin joutuneita Suomessa asuvia perheitä ja yksittäisiä henkilöitä. Tasavallan presidentin puoliso Kaisa Kallio kutsuttiin ensimmäisen Kummikerhon perustaja- ja kunniajäseneksi. Hänen johtamansa Kummikerho kokoontuikin vuosikausia joka maanantai Presidentinlinnassa.

Tänä päivänä Kummikerho toimii edelleen Otavamedian suojissa ja kerää varoja lahjoituksin ja myyjäistuotoin. Kaikki lahjoitusvarat menevät lyhentämättöminä avustustoimintaan. Kotiliesi-lehti maksaa kaikki avustustoiminnan hallinnolliset ja käytännölliset kulut.

Lisätietoa: kotiliesi.fi/ota-yhteytta/toimitus/kummikerho-auttaa-hadassa

 

Jaa
X