Hemmottelua ja kokonaisvaltaista hyvinvointia

Kauneushoitola

Hoitolamme valikoimassa on räätälöityjä hyvinvointipalveluita ja yksilöllistä kauneutta korostavia hoitoja. Hoidoissa käytetään kotimaista luomukosmetiikkaa. Kaisankodin hoitolaan ovat tervetulleita kaikki virkistystä, ihonhoitoa ja kauneushetkiä kaipaavat – niin kokeneet spa-kävijät kuin ensikertaa hoitolahoitoja kokeilevat. Varaa aika jo etukäteen ammattitaitoisilta kosmetologeiltamme ja hierojiltamme.

Kylpylätunnelmaa sauna- ja allasosastollamme

Kaisankodin perinteisten suomalaisten saunojen lisäksi lämpöä riittää myös höyrysaunan lauteilla, uima-altaassa ja porealtaassa. Vire-sauna on ohjattu venyttelyä lempeässä lämmössä, uima-asu päällä.

Asiantuntijapalvelut

Kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevat monipuoliset asiantuntijapalvelumme. Voit varata ajan fysioterapeutille, lääkärille tai psykologille, lähetteellä tai ilman.

Sisä- ja ulkoliikunnasta voimaa arkeen

Monipuolisilla laitteilla varustettu kuntosalimme innostaa saliharjoittelun alkuun tai jo aloittamasi harjoitusohjelman jatkamiseen. Jos pääset meille säännöllisesti, suosittelemme edullista sarjakorttia.

Kaisankodin ympäristö soveltuu loistavasti ulkona reippailuun. Tarjoamme käyttöönne varusteita ja järjestämme erilaisia kursseja, kuten  Modern Nordic Walking -sauvakävelyä.

X