KAISANKODIN FACEBOOK-ARVONTOJEN SÄÄNNÖT

1 Arpajaisten järjestäjä

Kilpailun järjestää Hyvinvointikartano Kaisankoti (y-tunnus 0201424-6), Bodomintie 37, 02740 Espoo.

2. Osallistumisehdot

Arvontaan voivat osallistua Suomessa asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Alle 18-vuotias tarvitsee osallistumiseen vanhempien luvan.

3. Osallistuminen

Arvonta suoritetaan kaikkien arvontaa koskenutta Kaisankodin Facebook-statuspäivitystä kommentoineiden kesken.

4. Osallistumisaika

Kilpailu on voimassa 16.- 22.11.2017 ajan. Arvonta suoritetaan 23.11.2017.

5. Arvottavat palkinnot

Voittaja saa palkinnoksi Kaisankodin sunnuntaibrunssilahjakortin kahdelle, joka on arvoltaan 64€.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajan nimi julkaistaan Hyvinvointikartano Kaisankodin Facebook-sivuilla. Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi.

Hyvinvointikartano Kaisankoti sitoutuu maksamaan lakisääteiset velvoitteet (esim. arpajaisveron) arvottavista palkinnoista.

6. Henkilötiedot

Arvontaan osallistuessaan osallistuja myöntää järjestäjälle oikeuden julkaista heidän etunimensä omissa kanavissaan ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Arvonnan palkinnon luovuttamisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään voimassa olevan henkilötietolain mukaisesti.

7. Arvonnan järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi katkoksista) arvontaan osallistumisen yhteydessä eikä niistä johtuvista kadonneista osallistumisista. Järjestäjä ei vastaa vahingoista tai kuluista, jotka aiheutuvat osallistumisesta tai palkinnon lunastamisesta ja käyttämisestä. Järjestäjä ei ole velvollinen korvauksiin, jos voittajat eivät itse voikaan käyttää palkintoja.

8. Muut ehdot

Hyvinvointikartano Kaisankoti pidättää oikeuden hylätä arvonnasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.

Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan järjestäjän käyttöön, ei Facebookin.

Arvonnan järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.

 

Jaa
X