KAISANKODIN FACEBOOK-ARVONTOJEN SÄÄNNÖT

1 Arpajaisten järjestäjä

Kilpailun järjestää Hyvinvointikartano Kaisankoti (y-tunnus 0201424-6), Bodomintie 37, 02740 Espoo.

2. Osallistumisehdot

Arvontaan voivat osallistua Suomessa asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Alle 18-vuotias tarvitsee osallistumiseen vanhempien luvan.

3. Osallistuminen

Arvonta suoritetaan kaikkien arvontaa koskenutta Kaisankodin Facebook-päivitystä kommentoineiden kesken.

4. Osallistumisaika

Kilpailu on voimassa torstaihin 28.6.2018. Arvonta suoritetaan 29.6.2018.

5. Arvottavat palkinnot

Voittaja saa palkinnoksi 2 hengen 1 vuorokauden majoituksen Kaisankodissa. Paketti sisältää 2hh huoneen, aamiaisen, sauna- ja allasosaston sekä kuntosalin käytön. Lahjakortin arvo on 95€ ja lahjakortti on voimassa vuoden arvontapäivästä. Ei koske su-ma välisiä öitä tai juhlapyhiä.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajan nimi julkaistaan Hyvinvointikartano Kaisankodin Facebook-sivuilla. Voittaja saa antaa palkinnon myös toiselle henkilölle, mutta sitä ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi.

Hyvinvointikartano Kaisankoti sitoutuu maksamaan lakisääteiset velvoitteet (esim. arpajaisveron) arvottavista palkinnoista.

6. Henkilötiedot

Arvontaan osallistuessaan osallistuja myöntää järjestäjälle oikeuden julkaista heidän etunimensä omissa kanavissaan ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Arvonnan palkinnon luovuttamisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään voimassa olevan henkilötietolain mukaisesti.

7. Arvonnan järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi katkoksista) arvontaan osallistumisen yhteydessä eikä niistä johtuvista kadonneista osallistumisista. Järjestäjä ei vastaa vahingoista tai kuluista, jotka aiheutuvat osallistumisesta tai palkinnon lunastamisesta ja käyttämisestä. Järjestäjä ei ole velvollinen korvauksiin, jos voittajat eivät itse voikaan käyttää palkintoja.

8. Muut ehdot

Hyvinvointikartano Kaisankoti pidättää oikeuden hylätä arvonnasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.

Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan järjestäjän käyttöön, ei Facebookin.

Arvonnan järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.

 

Jaa
X