Kaisankodin Kartanoravintola

Kartanoravintolassa valmistaa suussa sulavia aterioita päivittäin. Ravintola ruokafilosofiaan kuuluu kotimainen, tuore ja laadukas lähi- ja luomuruoka.

Arkipäivinä voit aloittaa aamun runsaalla buffetaamiaisella, lounastaa kotiruoan merkeissä ja nauttia illalla hieman kevyemmän aterian noutopöydästä.

Herkullinen à la carte -listamme on tarjolla perjantai ja lauantai iltaisin. Sunnuntaisin ja juhlapyhinä tarjoilemme Kartanoravintolan pitopöydän lounasta ja brunssia ajankohtaan istuvalla, juhlavalla teemalla. Muina aikoina ravintolamme on avoinna ryhmille ennakkotilauksesta.

Kesäkartano 26.6.-9.8.2017.

Kesällä Kartanoravintola toimii päivisin Kartanokahvilana ja iltaisin à la carte ravintolana. Kartanokahvilassa herkuttelet Kaisankodissa leivotuista suolaisista ja makeista leivonnaisista sekä keveästä salaatti- ja keittolounaasta. Kahvila on auki joka päivä kello 11.00-17.00. À la cartessa herkuttelet kesän mauilla ma-la klo 17.00-21.30.

Kartanoravintolamme tarjoaa hienot puitteet myös juhlien järjestämiseen.

Kaisankodin majoituspalvelut

Hotellimme tarjoaa rauhallisen ja rentouttavan lepopaikan vajaan puolentunnin ajomatkan päässä Helsingin ydinkeskustasta ja lentokentältä.

Kaisankodissa on 50 viihtyisää majoitushuonetta. Kahden ja yhden hengen huoneet sijaitsevat kylpylärakennuksessa. Lisäksi tarjoamme omaa rauhaa ja erityistä hemmottelua kaipaaville vieraillemme majoitusta 1800–luvulta peräisin olevan Kavaljeeri-piharakennuksen Kaunotar- ja Kulkuri-huoneissa.

Hotellin vastaanotto palvelee:
ma-to klo 7.30-22.00
pe-la 7.30-23.00
su 7.30-22.00

Yöaikaan hotellissa vartiointi.

X