Majoituspalvelut

Kaisankodin hotelli luonnon helmassa tarjoaa lepoa ja rauhaa niin yksittäisille matkailijoille kuin ryhmille. Sijaitsemme vain vajaan puolentunnin ajomatkan päässä Helsingin ydinkeskustasta ja lentokentältä.

Kaisankodissa on 50 viihtyisää, vuonna 2013 uudistettua majoitushuonetta. Huoneista 32 kahden hengen huonetta ja 16 yhden hengen huonetta sijaitsevat kylpylärakennuksessa. Näiden lisäksi tarjoamme omaa rauhaa ja erityistä hemmottelua kaipaaville vieraillemme majoitusta 1800–luvulta peräisin olevan Kavaljeeri-piharakennuksen Kaunotar- ja Kulkuri-huoneissa.

Koe suomalaisen kesän parhaat puolet Hyvinvointikartano Kaisankodissa.

Historiallinen kartano luonnon helmassa tarjoaa elämysmatkan Suomen kesään.

Aamu-uinnit raikkaassa metsälammessa, piknik kartanon puutarhassa tai pidemmät vaellukset lähialueen retkeilymaastoihin tarjoavat unohtamattomia luontokokemuksia. Kartanoravintolassa koet makumatkoja suomalaisiin makuihin. Kartanon virikkeellinen vapaa-ajan ohjelma tarjoaa yhdessäolon hetkiä ja rentoutumista niin puistossa, nuotion loisteessa kodassa kuin porealtaan kuohuissa. Hotellimme tarjoaa lepoa ja rauhaa kaukana kaupungin hälinästä. Sijaitsemme vain vajaan puolen tunnin ajomatkan päässä Helsinki-Vantaan lentokentältä ja Helsingin ydinkeskustasta.

 

Hotellin vastaanotto palvelee:
ma-to klo 7.30-22.00
pe-la 7.30-23.00
su 7.30-15.00

Yöaikaan hotellissa vartiointi.

Huoneet luovutetaan tulopäivänä alkaen klo 14. Huoneet ovat käytössänne lähtöpäivänä klo 12 asti.

Kylpylärakennuksessa sijaitsevan vastaanoton yhteydessä toimii kahvio-baari, jossa on tarjolla mm. kotona leivottua pullaa, kahvia, teetä ja monipuolinen valikoima virvokkeita. Pikkumyymälästä löydät makeisia, kosmetiikkaa, koruja ja muuta mukavaa vaikkapa kotiin viemisiksi

X