Majoituspalvelut

Kaisankodin hotelli Espoolaisessa maalaismiljöössä tarjoaa lepoa ja rauhaa niin yksittäisille matkailijoille kuin ryhmille. Sijaitsemme vain vajaan puolentunnin ajomatkan päässä Helsingin ydinkeskustasta ja lentokentältä.

Historiallinen kartano luonnon helmassa tarjoaa elämyksiä ja hyvinvointia vierailleen kaikkina vuodenaikoina.

Aamu-uinnit raikkaassa metsälammessa, piknik kartanon puutarhassa tai pidemmät vaellukset lähialueen retkeilymaastoihin tarjoavat unohtamattomia luontokokemuksia. Luonto tarjoaa elämyksiä kaikkina vuodenaikoina.

Kartanoravintolassa koet makumatkoja suomalaisiin makuihin ja hotellimme tarjoaa lepoa ja rauhaa kaukana kaupungin hälinästä.

Hoitolamme hemmottelevat hoidot tarjoavat todellista laatuaikaa oman hyvinvointisi vaalimiseen. Kylpylässä rentoudut päivän päätteeksi porealtaan kuohuissa ja saunan lempeissä löylyissä. Ja kuntosalilla saat hien pintaan säällä kuin säällä.

Vietä kesää Kaisankodissa perheen kesken.

Kesähinnat 25.6.-31.7.2018

Yhden hengen huone 75 €/vrk
Kahden hengen huone 95 €/vrk
Perhehuone 125 €/vrk (2 aikuista , 2 alle 12-v. lasta)

Kaisankodissa on 50 viihtyisää, vuonna 2013 uudistettua majoitushuonetta. Huoneista 32 kahden hengen huonetta ja 16 yhden hengen huonetta sijaitsevat kylpylärakennuksessa. Näiden lisäksi tarjoamme omaa rauhaa ja erityistä hemmottelua kaipaaville vieraillemme majoitusta 1800–luvulta peräisin olevan Kavaljeeri-piharakennuksen Kaunotar- ja Kulkuri-huoneissa.

Hotellin vastaanotto palvelee:
ma-to klo 7.30-22.00
pe-la 7.30-23.00
su 7.30-14.00

Yöaikaan hotellissa vartiointi.
Poikkeusaikataulut mahdollisia.

Huoneet luovutetaan tulopäivänä alkaen klo 14. Huoneet ovat käytössänne lähtöpäivänä klo 12 asti.

Kylpylärakennuksessa sijaitsevan vastaanoton yhteydessä toimii kahvio-baari, jossa on tarjolla mm. tuoretta pullaa, sämpylöitä, kahvia, teetä ja monipuolinen valikoima virvokkeita. Pikkumyymälästä löydät makeisia, kosmetiikkaa, koruja ja muuta mukavaa vaikkapa kotiin viemisiksi

X