Riikka ja Senni 2

Tunnelmia ja tarinoita konsertti 12.4. klo 19 (peruslippu)

15,00

Riikka Timosen ääni ja Senni Eskelisen kanteleen 39 kieltä soivat yhteen ikään kuin muodostaen yhden instrumentin. Sennin virtuoottinen kanteleen soitto ja Riikan uniikki ääni nostavat musiikin tasolle, jollaista et ehkä kuvitellut olemassa olevaksikaan.

Normaalihintainen konserttilippu 15€

Erityisryhmille  (lapsille, eläkeläisille, opiskelijoille ja varusmiehille) lipun hinta 10€. Löydät erikoislipun lahjakorttikaupan päävalikosta.
Kysy ryhmälippuja myynti@kaisankoti.fi tai 09 887 19 252

Konsertin kesto on noin tunti.
Konsertin jälkeen Kartanoravintola avoinna klo 23 asti.

100 varastossa

Voucher Option 1
Voucher Option 2
Voucher Option 3
Voucher Option 4
(Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle , Product ID: 3376

Tuotekuvaus

Esiintyjät

Riikka Timonen on hankkinut kannuksensa Värttinän ja Adiemus Singersin laulajana. Häntä on kuultu kaksi kertaa Euroviisukarsinnoissa (Toarie 2004 ja Meren 2009), ja joku saattaa tunnistaa Riikan äänen myös suositun Taivaan Tulet -televisiosarjan soundtrackissä, jonka musiikin on säveltänyt Ismo Alanko.

Senni Eskelinen on yksi tunnetuimmista kanteleen soittajista Suomessa. Hän aloitti soiton 8-vuotiaana konserttikanteleella, joka vaihtui sähköiseksi teini-iässä. Vuosien saatossa hän on löytänyt monia tapoja soittaa tätä traditionaalista instrumenttia; karelialaisista sävelmistä heavy metalliin ja progressiiviseen rockiin.

Riikka Timosen ääni ja Senni Eskelisen kanteleen 39 kieltä soivat yhteen ikäänkuin muodostaen yhden instrumentin. Senni’s virtuoottinen kanteleen soitto ja Riikan uniikki ääni nostavat musiikin tasolle, jollaista et ehkä kuvitellut olemassa olevaksikaan.

 

Tutustu artisteihin näistä linkeistä:

Riikka Timonen & Senni Eskelinen, Wind driven vimeo.com/128469182

Soundcloud/ Riikka: www.soundcloud.com/riikka-timonen

Facebook: www.facebook.com/Duo-Riikka-TimonenSenni-Eskelinen-1146555692144753/

www.artprevolution.com/riikka/

Lisätiedot

arvo

10, 15

X