Työhyvinvointi- ja virkistyspäivät

Hyvinvointikartano Kaisankodin virkistyspäivät edistävät kokonaisvaltaista (työ-) hyvinvointia ja tarjoavat hauskaa yhdessäoloa kiireettömässä ilmapiirissä.

Virkistyspäivät ovat nimensä mukaisesti virkistävää vaihtelua työelämän arjen rinnalle. Parhaimmillaan se on kiireetöntä ja vapaata aikaa oman tiimin kesken hauskojen aktiviteettien parissa.  Virkistyspäivään voi kuulua vauhtia ja kestävyyttä vaativia tai lihaskuntoa ja toiminnallisuutta ylläpitäviä liikunnallisia lajeja. Se voi sisältää henkistä hyvinvointia edistäviä harmonisia aktiviteetteja sekä mukavia yhdessäolon hetkiä erilaisten elämysten parissa. Monipuolisesta aktiviteettitarjonnastamme löytyy vaihtoehtoja moneen makuun.

Kaisankodin monialainen hyvinvointialan tiimi on käytettävissä virkistyspäivien yhteydessä. Valmennuksellisen luennon avulla voidaan pureutua työyhteisönne ajankohtaisiin teemoihin ja työstää niitä yhdessä kokeneen työelämän asiantuntijan ohjauksessa.

Virkistyspäivään voitte valita tarpeenne mukaan ruokailuja Kartanoravintolassa tai pienempiä välipaloja. Voitte vaikka ottaa eväät reppuun ja lähteä pienelle vaellukselle lähiympäristömme upeisiin luontokohteisiin.

Sauna- ja hemmotteluhoidot tarjoavat rentouttavia hetkiä päivään. Ja hotellimme mahdollistaa myös useamman päivän kehittämispäivät isommallekin ryhmälle.

Meillä onnistuu koko paketti alusta loppuun. Räätälöimme mielellämme juuri teidän tarpeisiin sopivan kokonaisuuden. Tutustu myös valmiisiin ohjelmakokonaisuuksiimme!

Ota yhteyttä
myynti@kaisankoti.fi
09 887 19 252

Esimerkki virkistyspäivästä

 

  • Päivä aloitetaan maittavalla aamiaisella
  • Tiimiharjoitus, esim. ohjattua ulko- tai sisäliikuntaa valinnan mukaan. Aktiviteettejä löydät täältä.
  • Runsas lounasbuffet
  • Asiantuntijaluento valitsemastanne aiheesta
  • Herkullinen päiväkahvibuffet
  • Omatoimista liikuntaa, esim. luontoretki läheiselle Myllyjärvelle Vuodenaikojen metsäpolkua seuraten.
  • Nautiskelua sauna- ja allasosastolla
X