Kaisankoti » Kartanoravintola

Kartanoravintola

Kartanomme ravintola toimii vielä elokuun ajan konttikeittiöstä käsin.
Olemme kuitenkin normaalisti avoinna. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa harmia. Tervetuloa lounaalle!


Kartanoravintolamme palvelee aamusta iltaan. Tarjolla on runsas buffetaamiainen,  monipuolinen kotiruokalounas seisovastapöydästä ja hieman kevyempi ilta-ateria. Herkullinen á la carte -listamme on tarjolla perjantaisin ja lauantaisin klo 18.00 - 22.00.

Sunnuntaisin klo 12.00 - 15.00 katettava lounaamme, kuten myös juhlapyhinä tarjottava juhlapyhälounaamme, ovat arkipäivien lounaita juhlavampia. Noutopöydässä on salaattien lisäksi tarjolla kylmiä alkupaloja ja lämpimänä pääruokana liha-, kala- ja kasvisvaihtoehto. 
 
Kartanoravintolamme tarjoaa hienot puitteet myös häiden, ylioppilasjuhlien, ristiäisten, muistotilaisuuksien ja muiden erikoistilaisuuksien järjestämiseen. Teemme juhlista aina juuri Sinun näköisesi.

Lounasajat ja hinnat
  • Arkilounas maanantaista perjantaihin klo 11.00 - 13.30, 15 eur/ henkilö
  • Lauantailounas klo 11.00 - 13.30, 15 eur/ henkilö
  • Sunnuntailounas klo 12.00 - 15.00, 29 eur/ henkilö
  • Juhlapyhälounas 41 eur/ henkilö (Äitienpäivä, Isänpäivä jne.)

Lapset 4-12 v. puoleen hintaan, alle 4v veloituksetta.

Viikon lounaslistamme löydät täältä.

À la carte aukioloajat
  • À la carte perjantaisin ja lauantaisin klo 18 - 22. Muina aikoina ennakkotilauksesta.
Tilaukset keittiöön viimeistään kello 21.30.

Sunnuntai- ja juhlapyhälounaamme ovat hyvin suosittuja, joten varmistattehan paikkanne varaamalla pöydän etukäteen myyntipalvelustamme 09 - 887 19 252 tai myynti(at)kaisankoti.fi. Myyntipalvelumme on avoinna arkisin klo 8 - 17.

Noutomyynti

Järjestäessäsi juhlat kotona, helpota työtaakkaasi tilaamalla maittavat juhlatarjoilut valmiina meiltä.  Ammattitaitoiset kokkimme valmistavat niin suolaiset kuin makeatkin tarjottavat, salaatit, keitot ja jopa kokonaiset menut parhaista raaka-aineista toteutettuna, taitojaan säästämättä. Tutustu Noutomyyntituotteisiimme.