Kaisankoti » Kartanoravintola

Kartanoravintola


Kartanoravintola on remontista huolimatta avoinna normaalisti.
Tervetuloa ruokailemaan!


Kartanoravintolamme palvelee aamusta iltaan. Tarjolla on runsas buffetaamiainen,  monipuolinen kotiruokalounas seisovastapöydästä ja hieman kevyempi ilta-ateria. Herkullinen á la carte -listamme on tarjolla perjantaisin ja lauantaisin klo 18.00 - 22.00.

Sunnuntaisin klo 12.00 - 15.00 katettava lounaamme, kuten myös juhlapyhinä tarjottava juhlapyhälounaamme, ovat arkipäivien lounaita juhlavampia. Noutopöydässä on salaattien lisäksi tarjolla kylmiä alkupaloja ja lämpimänä pääruokana liha-, kala- ja kasvisvaihtoehto. 
 
Kartanoravintolamme tarjoaa hienot puitteet myös häiden, ylioppilasjuhlien, ristiäisten, muistotilaisuuksien ja muiden erikoistilaisuuksien järjestämiseen. Teemme juhlista aina juuri Sinun näköisesi.

Lounasajat ja hinnat
  • Arkilounas maanantaista perjantaihin klo 11.00 - 13.30, 15 eur/ henkilö
  • Lauantailounas klo 11.00 - 13.30, 15 eur/ henkilö
  • Sunnuntailounas klo 12.00 - 15.00, 29 eur/ henkilö
  • Juhlapyhälounas 41 eur/ henkilö (Äitienpäivä, Isänpäivä jne.)

Lapset 4-12 v. puoleen hintaan, alle 4v veloituksetta.

Viikon lounaslistamme löydät täältä.

À la carte aukioloajat
  • À la carte perjantaisin ja lauantaisin klo 18 - 22. Muina aikoina ennakkotilauksesta.
Tilaukset keittiöön viimeistään kello 21.30.

Sunnuntai- ja juhlapyhälounaamme ovat hyvin suosittuja, joten varmistattehan paikkanne varaamalla pöydän etukäteen myyntipalvelustamme 09 - 887 19 252 tai myynti(at)kaisankoti.fi. Myyntipalvelumme on avoinna arkisin klo 8 - 17.

Noutomyynti

Järjestäessäsi juhlat kotona, helpota työtaakkaasi tilaamalla maittavat juhlatarjoilut valmiina meiltä.  Ammattitaitoiset kokkimme valmistavat niin suolaiset kuin makeatkin tarjottavat, salaatit, keitot ja jopa kokonaiset menut parhaista raaka-aineista toteutettuna, taitojaan säästämättä. Tutustu Noutomyyntituotteisiimme.