Erityinen paikka erityisiin tilaisuuksiin

Erityinen paikka erityisiin tilaisuuksiin

Etsitkö erityistä paikkaa kokouksen tai muun tilaisuuden järjestämiseen? Kaipaatko täydenpalvelun paikkaa jossa hoituvat niin tarjoilut, tilat kuin majoitus ja joka jättää jälkeensä mukavia muistoja?

Kokosimme yhteen kuusi tärkeintä asiaa, jotka tekevät Kaisankodista erityisen ja ainutlaatuisen ympäristön erilaisille tilaisuuksille. Lue lisää ja tervetuloa tutustumaan!

 

SIJAINTI

Hyvinvointikartano Kaisankodin historiallinen kartano sijaitsee vain puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta luonnonkauniissa maalaismaisemassa Pohjois-Espoossa. Sijaintimme takaa täydellisen keskittymisrauhan kokouspäiviinne. Jo ajomatka tänne vie vieraamme toisenlaiseen mielialaan, jota kaupunkiympäristöissä on vaikea saavuttaa. Luonto onkin meidän tärkein kumppanimme ja uskomme, että sen tuottama hyvinvointi vaikuttaa positiivisesti myös kokouksiin.

 

TILAT

Kaisankodissa pyritään nimensä mukaisesti tarjoamaan vieraillemme kodikkaat oltavat. Toivomme että vieraamme viihtyvät luonamme rennosti. Kokousemäntämme varmistaa, että kaikki tarpeenne ovat huomioitu. Meillä vieraita kohdellaan kuin tulisitte ystävänä perheemme luo kylään.

Kartanosta löytyy kokoustiloja aina 6 henkilön pienryhmätiloista yli 30 hengen kokoustiloihin. Aivan oman yksityisyyden ja keskittymisrauhan saa maalaisromanttisesta piharakennuksesta löytyvästä Kavaljeeri kokoustilassa (16 hlö). Isommille yli 40 henkilön ryhmille sopii uudelta puoleltamme löytyvä Vaahtera, joka on myös sijainniltaan erillään muista tiloista. Vaahterasta on myös suora yhteys sauna- ja allasosastollemme, jos kokousta haluaa jatkaa rennommissa merkeissä vaikka saunoen.

 

RUOKA

Kartanoravintolamme kiitelty ja kehuttu ruoka nojaa kotoisiin makuihin, jossa suositaan terveellisyyttä sekä luomua ja lähiruokaa. Aamut aloitetaan monipuolisella aamiaisella ja lounaalla tarjolla on runsas kotiruoka tyyppinen buffetpöytä. Kasvisruoka kuuluu osana päivittäistä tarjontaamme ja myös erityisruokavaliot huomioidaan hyvin. Päiväkahvibuffet makeine ja suolaisine herkkuineen kruunaa kokouspäivän. Iltaa on voi juhlistaa kauden tuotteista koostetuilla pöytiin tarjoilluilla menuilla sekä pitopöydillä tai rennommin grilli- ja paellajuhlien merkeissä puutarhassa.

 

OHEISPALVELUT

Kaisankoti on hyvinvointikeskus, jossa työskentelee moniammatillinen hyvinvointialan asiantuntijatiimi. Hyvinvointialan osaamista pyrimme levittämään läpi palveluosastojen aina kokouspalveluihin asti. Kokouspalveluissa haluammekin välittää viestiä siitä, että kaikista tärkein kokoustekniikka on ihmisen aivot. Jotta ajatus loistaisi kirkkaana ja päivästä saataisiin mahdollisimman tehokas, edellyttää se säännöllisten taukojen pitämistä. Kokouspäivän hyvään rytmittämiseen ja tauottamiseen annamme mielellämme vieraillemme erilaisia vinkkejä ja materiaaleja. Palvelutarjontaamme kuuluu myös runsaasti erilaisia liikunnallisia ja toiminnallisia aktiviteettejä, joita voi yhdistää kokouspäivän yhteyteen. Ympäröivää luontoa kannattaa hyödyntää myös osana kokouspäivää. Ympäristössämme onnistuvat kävelykokoukset ja pidemmät vaellukset sekä työskentely niin puutarhan puiden katveessa kuin rantakalliolla.

 

Kaisankodissa on 60 vuoden kokemus hyvinvoinnin edistämisestä työelämän muutosten keskellä. Hyvinvointitiimiimme kuuluvat lääkäri, psykologi, terveydenhoitaja, ravitsemusterapeutti sekä fysioterapeutteja. Hyvinvointialan ammattilaistemme asiantuntemus ovat käytettävissä myös kokousten yhteydessä luentojen tai valmennusten muodossa esimerkiksi muutosjohtamiseen tai kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyen. Tarjoamme myös koko valmennustiimimme asiantuntemuksen käyttöön yritysten ja organisaatioiden pidempien muutos- ja kehittämisprosessien läpiviemisessä.

 

MAJOITUS

Meillä onnistuvat myös majoittuvat kokoukset. Hotellissamme on 50 huonetta. Sijaitsemme alle 30 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta ja lentokentältä tarjoten täydellisen keskittymisrauhan työskentelyllenne. Täällä vietätte kiireetöntä aikaa yhdessä myös vapaa-ajalla ilman kaupungin- ja viihdekeskusten houkutuksia. Sauna- ja allasosastomme sekä hemmotteluhoidot ja hierontapalvelut tarjoavat rentouttavia hetkiä kokouspäivän päätteeksi ja antavat kaivattua lepoa myös aivoille.

 

KAISANKODIN TOIMINNAN TAUSTA

Toteuttaessanne kokouspäivän Kaisankodissa, tuette samalla myös työtä suomalaisten hyvinvoinnin eteen. Kaisankodin taustalla on Kaisa Kallion Kansalaislahjasäätiö, joka perustettiin 80 vuotta sitten työn ja elämän uuvuttamien ihmisten auttamiseksi. Tätä työtä jatkamme edelleen työikäisten kuntoutuksen ja hyvinvoinnin parissa.

 

Ota yhteyttä myyntipalveluumme niin autamme sinua järjestämään onnistuneen tilaisuuden juuri teidän tarpeisiinne.
myynti@kaisankoti.fi
09 887 19 252

Terveisin myyntitiimin
Siru, Susanna ja  Heli

Jaa
X