elokuu, 2018

24elo15:00Hehkuva ilta Kaisankodissa15:00 Kaisankoti, Bodomintie 37, Espoo

Enemmän

Tapahtuman lisätiedot

Espoo päivän kunniaksi vietämme Hehkuvaa iltaa Kaisankodissa. Kaikille avoin kylätapahtuma tarjoaa runsaasti ohjelmaa niin lapsille kuin aikuisille. Tervetuloa viihtymään!

 

Hyvän olon workshoppeja talon täydeltä klo 15-18

Kaisankodin hehkuva ilta on täynnä hyvän olon workshoppeja ja kokemuksia. Hyppää hetkeksi mukaan puistojumppaan, vannetanssin pyöritykseen tai testaa jousiammuntaa. Luontokokemuksista nautit ekojoogan ja mindfullnessin merkeissä. Kylpylään on vapaa pääsy tapahtuman ajan ja hoitolassa tarjolla pikahoitoja edulliseen 15€ hintaan (tarjolla 20 min pikakasvohoito tai käsi- ja jalkahoito. Varaa aika ennakkoon tai paikan päällä (kaisankoti@kaisankoti.fi).

 

Keppiheppaleiri ja muuta puuhaa lapsille klo 15-18

Vanha ratsutila herää eloon kappihevosopisto Seminan kepparileirillä. Paikalla myös oikeita heppoja rapsuteltavana ja ratsastettavana. Kädentaitopajassa valmistuu muistoja mukaan viemisiksi ja kylpylään on vapaa pääsy koko tapahtuman ajan.

 

Elävää historiaa klo 16-18

Kartanon historian voi kokea elävänä Thelma von Freymannin tarinoidessa lapsuudestaan Pakankylän kartanossa 1930–40 luvuilla.  Kaarlo von Freymann viihdyttää vieraita musisoinnillaan ja taikatempuillaan.

Vieressä sijaitseva Espoon automuseo on avoinna klo 20 asti (liput 6/3€). Mahdollisuus myös kiertoajeluun aidolla Lontoolaisella kaksikerroksisella bussilla. Mukaan pääsee museolipun hinnalla tai erikseen 2€ (vain käteisellä). Lähdöt noin tunnin välein klo 15-20 välillä.

 

Puistotanssit hehkuvassa illassa klo 18-21

Nyt kellohameet esiin ja helmat hulmuamaan! Kaisankodin hehkuva ilta huipentuu 50-luku henkisiin puistotansseihin. Tanssi kansaa viihdyttää Krista Pellikka bändeineen. Illan hehkuvana huipennuksena luvassa tulitaidetta!

Kartanon Grillijuhlat klo 18-21

Kartanoravintola loihtii hehkuvaan iltaan grilliherkkujaan joista saamme nauttia puutarhapiknikin merkeissä tai säävarauksella kartanon sisätiloissa. Menu on 25€/hlö. Tee paikkavaraus ennakkoon kaisankoti@kaisankoti.fi tai 09 887 191

 

 

Aika

(Perjantai) 15:00

Sijainti

Kaisankoti

Bodomintie 37, Espoo

X