Hemmottelua ja kokonaisvaltaista hyvinvointia

Kaisankodin näkemyksen mukaan kokonaisvaltainen hyvinvointi on sekä henkistä että fyysistä hyvinvointia. Hyvinvointiin kuuluu omasta terveydestä huolehtimista, lepoa ja rentoutumista, riittävästi reippailua ja sopivasti hemmottelua. Tässä kaikessa Kaisankodin asiantuntijat ovat apunasi.

Tilaa uutiskirje ja saat ajankohtaista tietoa tarjouksista, tapahtumista ja palveluistamme.

Kauneushoitola

Hoitolamme valikoimassa on räätälöityjä hyvinvointipalveluita ja yksilöllistä kauneutta korostavia hoitoja. Hoidoissa käytetään kotimaista luomukosmetiikkaa.

Kaisankodin hoitolaan ovat tervetulleita kaikki virkistystä, ihonhoitoa ja kauneushetkiä kaipaavat – niin kokeneet spa-kävijät kuin ensikertaa hoitolahoitoja kokeilevat.

Sauna- ja allasosasto

Kaisankodin perinteisten suomalaisten saunojen lisäksi lämpöä riittää myös höyrysaunan lauteilla, uima-altaassa ja porealtaassa.

Allasosasto on kaikkien Kaisankodissa majoittuvien käytössä.

Varaa aika kosmetologille tai hierojalle jo etukäteen ja kysy lisää kylpylän aukioloista
puh. 09 887 191 tai kaisankoti@kaisankoti.fi

Asiantuntijapalvelut

Kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevat monipuoliset asiantuntijapalvelumme. Voit varata ajan fysioterapeutille, lääkärille tai psykologille, lähetteellä tai ilman. Personal Trainerin palveluita suosittelemme liikunnan tai uusien lajien aloittajille. Näitä palveluita voit varata arkipäivinä Kaisankodissa vierailusi yhteyteen tai tulla varta vasten vastaanotolle.

Ajanvaraus: Puh. 09 887 191 tai kaisankoti@kaisankoti.fi

Sisä- ja ulkoliikunta tarjonta

Monipuolisilla laitteilla varustettu kuntosalimme innostaa saliharjoittelun alkuun tai jo aloittamasi harjoitusohjelman jatkamiseen. Jos pääset meille säännöllisesti, suosittelemme edullista sarjakorttia.

Kaisankodin ympäristö soveltuu loistavasti ulkona reippailuun. Tarjoamme käyttöönne varusteita ja järjestämme erilaisia kursseja, kuten Modern Nordic Walking –sauvakävelyä ja Spiraalistabilaatio -kehonhallintaa.

Seniori-kuntolomat

Positiivinen mieli, riittävä lepo, monipuolinen ravinto ja sopiva fyysinen rasitus ovat avaimia terveeseen ja tasapainoiseen elämään kaikenikäisenä ja kaikenlaisissa elämäntilanteissa.

Seniori-iässä saa ottaa aikaa oman hyvinvoinnin ylläpitoon, tulla nauttimaan luonnonrauhasta, täysihoidosta ja virkistävistä palveluista Hyvinvointikartano Kaisankotiin. Räätälöimme mielellämme monipuolisia kokonaisuuksia senioriryhmille.

Varaa Seniori-kuntoloma yhdessä ystävän, puolison tai harrastusryhmäsi kanssa, tai tule rohkeasti tutustumaan uusiin ihmisiin!

Lue lisää

 

Tuetut lomat

Kuormittavassa elämäntilanteessa olevat, kuten omaishoitajat, tarvitsevat aikaa hengähtää ja levätä. Kaisankoti on koko toimintahistoriansa ajan toteuttanut Kaisa Kallion aatetta järjestämällä yhteistyökumppaniensa kanssa tuettuja lomia niitä tarvitseville.

Tuettujen lomien kohderyhminä ovat viime vuosina olleet mm. omaishoitajat, sairaiden lasten vanhemmat sekä nuoret lesket.

Lue lisää

X