Kauneus- ja hemmotteluhoidot

Meissä kaikissa on kauneutta ja omia ainutlaatuisia piirteitä. Jokainen meistä kaipaa hetken hemmottelua, rentoutusta ja hoitavaa kosketusta.

Hoitolamme valikoimassa on räätälöityjä hyvinvointipalveluita ja yksilöllistä kauneutta korostavia hoitoja. Hoidoissa käytetyt tuotteet ovat arvojemme mukaisesti valmistettua ja turvallista, kotimaista laatukosmetiikkaa, jossa ei ole iholle haitallisia kemikaaleja ja lisäaineita. Asiantuntijamme auttavat mielellään sopivan hoitolahoidon ja kotihoitotuotteiden valitsemisessa.

Kaisankodin hoitolaan ovat tervetulleita kaikki virkistystä, ihonhoitoa ja kauneushetkiä kaipaavat – niin kokeneet spa-kävijät kuin ensikertaa hoitolahoitoja kokeilevat!

EkoPharma – Kauneutta kotimaisista marjoista

Käytämme hoidoissamme EkoPharma-tuotteita, joiden voima kumpuaa suomalaisten marjojen ainutlaatuisista ominaisuuksista. Sarjan vaikuttavat aineet ja hoitavat öljyt on tarkoin valittuja. Tuotteiden pohjana on veden sijasta marja- ja kasviuutteet. Lisätehoa antavat mm. peptidit, prebiootit, vitamiinit, keramidit ja hyaluronihappo.

EkoPharma Professional -tuotteiden raaka-aineiden luomuprosentti on tyypillisesti 60–100 % ja raaka-aineista luonnollista alkuperää on 95–100 %. Tuotteet sopivat myös vegaaneille.

EkoPharman hoitotuotteiden salaisuus piilee kotimaisissa supermarjoissa

  • Vadelma kosteuttaa pintakuivaa ihoa ja sekaihoa
  • Mustaherukka kirkastaa, rauhoittaa ja hoitaa herkkää ihoa
  • Karpalo hoitaa tulehduksia ja tasapainottaa epäpuhdasta ihoa
  • Tyrni ravitsee ja vahvistaa ikääntyvää ihoa
X