KASVOILLE

Supermarjojen elinvoimaa ihollesi – Kasvohoito talon tapaan
50 min 65 €

Ainutlaatuinen kasvohoito ihosi tämän hetken tarpeisiin, ihonhoidon asiantuntijan valitsemana. Hoitohetki sisältää alkupuhdistuksen, ihosi hoitotarpeen analysoinnin, puhdistavan kuorinnan, rentouttavan kasvohieronnan sekä ihotyyppisi mukaisen naamion. Hoitotuotteiden vaikuttavina aineina on kotimaisia supermarjoja, vadelmaa, herukkaa, karpaloa tai tyrniä, ihotyypin mukaan.

Puhdistava Karpalohoito – hoito ihon epäpuhtauksiin 50 min 70 €

Hoidossa käytetään karpaloa sisältäviä hoitotuotteita, jotka sopivat erinomaisesti epäpuhtaan ihon hoitoon. Hoitohetkeen kuuluu hellävarainen ihon puhdistus, ihon kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, hoitonaamio sekä niska-hartiahieronnan. Nauti heleästä ja puhtaan raikkaasta tunteesta ihollasi.

Tyrni Q10 kiinteyttävä kasvohoito 60 min 90 €

Tyrnin vitamiinirikkaus ja antioksidantit hoitavat ihosi jo syntyneitä ikämuutoksia ja uudistavat ihoasi tehokkaasti. Lisäksi tyrnin sisältämät omega-3- ja omega-6-rasvahapot ravitsevat ja vahvistavat ihoa, ja näin lisäävät ihon vastustuskykyä. Hoito parantaa ihon kosteuspitoisuutta, edistää ihon aineenvaihduntaa sekä silottaa ihon pintajuonteita. Hoito sisältää ihon puhdistuksen ja kirkastavan kuorinnan, kasvohieronnan, kiinteyttävän naamion sekä lempeän hieronnan hartioille ja käsille. Palauta ihosi nuorekas kimmoisuus ja heleys.

Hetkessä heleäksi 45 min 65€

Tämä hemmotteluhetki sopii jokaiselle, joka kaipaa pientä piristystä ulkonäköönsä. Hoito sisältää kasvojen ihon alkupuhdistuksen, ihonhoidon konsultaation sekä ihoa heleyttävän kuorinnan, jonka jälkeen iholle levitetään ihotyypin mukaiset hoitoseerumi ja -voide. Lisäksi ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä kulmien muotoilu. Kokeile kerran ja ota tavaksi!

Kartanon Kaunotar 90 min 105 €

Kasvojen ja vartalon täydellinen hoitoelämys luonnon öljyillä ja marjauutteilla. Koko kehoa rentouttava ja mieltä virkistävä nautinnollinen kokonaisuus. Hoito sisältää vartalon hieronnan luomumarjaöljyllä jaloille, selälle ja hartioille sekä virkistävän, antioksidanttisen kasvohoidon kasvojen ja käsien hieronnalla. Erinomainen lahja itsellesi tai ystävälle, rakkaalle sukulaiselle tai ansioituneelle sankarille. Vitamiinein hellityt hetket säilyvät tunnemuistissa pitkään.

Kirkastava erikoiskasvohoito 60 min 90 €

Erikoiskasvohoito sisältää AHA-kuorinnan, joka kirkastaa ja heleyttää ihoa, vaalentaa pigmenttiläiskiä ja tasoittaa ihon pieniä juonteita. Kuorinnan jälkeen yksilöllisesti räätälöity kasvonaamio, jonka aktiiviaineet valitaan ihosi tarpeiden mukaan.

X