VARTALOLLE

Hillan hemmottelua 90 min 90 €

Arktisten marjojen antioksidanttinen vaikutus uudistaa tehokkaasti vartalon ihoa. Suomen suoalueilta poimitut supermarjat sisältävät vitamiineja, jotka parantavat vartalon ihon aineenvaihduntaa, edistävät solu-uusiutumista sekä suojaavat soluja ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Hoito kosteuttaa tehokkaasti, tekee ihosta tasaisen, kiinteän ja sileän. Hoitotuloksena pehmeä, nuorekas iho ja virkistynyt, levännyt mieli.

Vaihtoehtoina:

  • Kosteuttava ja hemmotteleva vartalohoito, joka kosteuttaa ja hoitaa vartalon ihoa
  • Kiinteyttävä vartalohoito, joka auttaa aktivoimaan ihon aineenvaihduntaa ja kiinteyttämään vartalon ongelmakohtia

Pikaloma keholle ja mielelle

– Aromaattinen hieronta 50 min 65 €

Aromaattiset hoitoöljyt valitaan asiakkaan tarpeen mukaan. Kevyillä, rentouttavilla hierontaotteilla tehtävä hoitoelämys virkistää ja tasapainottaa kehoa ja mieltä, lievittää kiputiloja ja lihasjännitystä, vilkastuttaa nestekiertoa sekä puhdistaa kehoa. Aromaattinenhoito ei aiheuta kiputuntemuksia stressaantuneissa lihaksissa, vaan rentouttaa ja vie mielen pois arjen kiireestä.

Kuumakivihieronta 60 min 70 €

Vartalon syvärentouttava hieronta lämmitetyillä kivillä ja lämpimällä öljyllä kosmetologin tekemänä. Miellyttävä elämys keholle ja mielelle!

Klassinen hieronta

Koulutetun hierojan tekemä klassinen hieronta lihasjäykkyyksille ja kehon stressin hallintaan. Klassinen hieronta rentouttaa pitkän työrupeaman tai fyysisen rasituksen jälkeen ja täydentää muita terapiapalveluita. Lihasvaivoissa ja nivelongelmissa kehotamme kääntymään ammattitaitoisten fysioterapeuttiemme puoleen.

30 min 35 €
45 min 50 €
60 min 65 €
90 min 95 €

Intialainen päähieronta 30 min 40 €

Rentouttava hieronta hartioille, olkavarsille, niskalle ja hiuspohjalle. Lisäksi korvien painelukäsittely. Hoito sopii erinomaisesti myös stressaantuneelle tai niska-hartiaseudun jumituksen vaivaamalle. Hieronnassa käytetään lämmintä öljyä, jota laitetaan hiuspohjaan asiakkaan niin toivoessa.

Mikäli sinulla on jokin sairaus tai olet raskaana, tiedustele ammattitaitoiselta henkilökunnaltamme hoidon sopivuutta sinulle.

X