Jotain uutta, jotain vanhaa – paljon hyvinvointia

Jotain uutta, jotain vanhaa – paljon hyvinvointia

Mukavaa, että päädyit tänne, uudistuneille nettisivuillemme ja lukemaan blogiamme. Hyvinvointikartano Kaisankodin blogi on foorumi, jossa asiantuntijamme kertovat ajatuksiaan edustamistaan aloista ja ajankohtaisista asioista. Lisäksi teemme välillä retkiä historiaamme ja nautiskelemme ympäristöstämme. Toivomme aiheiden kiinnostavan sinua.

Meillä tapahtuu paljon ympäri vuoden. Järjestämme monipuolisesti kuntoutusta ja työelämäpalveluita, sekä virkistystä ryhmille ja perheille. Kaisankodissa voi järjestää tilaisuuksia ja juhlia, syödä hyvin, yöpyä ja nauttia hemmottelupalveluista. Ovemme ovat avoinna kaikenikäisille, -kokoisille ja -näköisille ihmisille, jotka viihtyvät pohjoisespoolaisessa maalaismaisemassa tai kaipaavat jollain saralla piristystä elämäänsä.

Punainen lanka kaikessa toiminnassamme on ihmisen hyvinvointi. Siksi nimemme on nykyisin Hyvinvointikartano, ja hyvinvointi on keskeinen teema myös blogissamme.

Lepokoti syntyi lahjasta

Kaisankoti sai alkunsa vuonna 1938, kun presidentinrouva Kaisa Kallion 60-vuotissyntymäpäivän kunniaksi järjestettiin kansalaislahjakeräys. Keräyksen tuotolla perustettiin kansalaislahjasäätiö ja Kaisa Kallion toiveen mukaisesti lepokoti naisille, jotka ”elämän vaikeuksista ja ruumiillisista sairauksista masentuneina tai henkisesti väsyneinä kaipasivat tervehtymistä ja sielunrauhaa”.

Kaisa Kallion kansalaislahjasäätiö vaalii tätä missiota edelleen kaikessa Kaisankodin toiminnassa, vaikka palveluita ei enää keskitetä vain ”uupuneille naisille”, vaan kaikille hyvinvointia tarvitseville. Kaisankodin järjestämissä kuntoutuksissa keskitytään yhä enemmän ennaltaehkäisevään, valmentavaan kuntoutukseen, jossa kuntoutuja itse on myös asiantuntijaroolissa.

Ajassa kiinni ja kohti uutta

Kaisa Kallion henkinen perintö ja pitkä historia velvoittavat meitä jatkamaan toimintaamme suomalaisen hyvinvoinnin kehittämisessä. Poliittiset päätökset kuntoutusmäärärahojen vähentämiseksi ovat meille haaste, mutta toisaalta mahdollisuus kehittyä ja laajentaa toimintaamme. Tämä näkyy jo palvelutarjonnassamme, jossa on paljon sopivia kursseja myös työyhteisöille ja muille elämänhallintaa kaipaaville ja virkistystä hakeville ryhmille.

”Valttikorttimme” on ainutlaatuinen kartanomiljöömme ja meitä ympäröivä luonnonrauha. Päärakennuksessamme on tehty remontteja ja uudistuksia, jotka näkyvät vieraillemme maalipintoina, uudistettuina tekstiileinä ja viihtyvyyttä lisäävinä yksityiskohtina. Keittiöhenkilökuntamme puolestaan nauttii entistä paremmin toimivasta keittiöstä.

Haluamme jatkossakin palvella asiakkaitamme ja jalostaa uusia palvelumuotoja alati kehittyvässä maailmassamme. Meillä on Kaisankodin nykyistä toimintaa täydentäviä suunnitelmia, joita työstämme ja kehitämme tavoitteenamme tuottaa yhä monipuolisempia hyvinvointipalveluita. Niistä kerromme jatkossa lisää.

Jos sinulla on kysymyksiä toiminnastamme, toiveita palveluistamme tai vaikka ideoita blogiimme, ole yhteydessä.

Tästä jatketaan yhdessä eteenpäin!

Niina-web

Niina
Toimitusjohtaja
Hyvinvointikartano Kaisankoti

Jaa
X