Vastuullisuus ja hyväntekeväisyys

Kaisa Kallion kansalaislahjasäätiö perustettiin vuonna 1938, kun presidentti Kyösti Kallion puolison Kaisa Kallion 60-vuotissyntymäpäivän kunniaksi toteutettiin kansalaislahjakeräys. Kansalaisilta saamallaan lahjarahalla Kaisa Kallio halusi perustaa lepokodin naisille, jotka “elämän vaikeuksista ja ruumiillisista sairauksista masentuneina tai henkisesti väsyneinä kaipasivat tervehtymistä ja sielunrauhaa”. Tämän päivän Kaisankoti on edelleen paikka, jossa vieraamme voivat levätä ja virkistyä ja saada eväitä arjen kasvaviin haasteisiin. Kaisankoti on myös paikka, jossa vastuu toisen ihmisen hyvinvoinnista on läsnä päivittäin kaikessa tekemisessä. Kaisankodissa annetaan hyvän kiertää.

Kotilieden Kummikerho

Kotilieden Kummikerho, jonka kanssa Kaisankoti tekee jatkuvaa yhteistyötä, perustettiin vuonna 1938. Toiminnan perustaja- ja kunniajäsenenä toimi Kaisa Kallio. Yhdistyksen tarkoituksena on ollut alusta alkaen auttaa aineellisiin ja henkisiin vaikeuksiin joutuneita Suomessa asuvia perheitä ja yksittäisiä henkilöitä.

Kotilieden Kummikerho tarjosi vuoden 2016 aikana viisi 14 – 16 henkilön lomaa täysin veloituksetta. Lepolomien järjestäjänä toimii Hyvinvointikartano Kaisankoti Espoossa. Lomien tavoitteena on tarjota omaishoitajalle hengähdystauko, jonka aikana hän voi virkistäytyä Kaisankodin huolenpidossa sekä saada vertaistukea ihmisiltä, jotka elävät samanlaisessa elämäntilanteessa.

Lisätietoja ja hakulomakkeita voitte tiedustella Kaisankodin kuntoutustoimistosta numerosta 09 – 887 19 204 tai kuntoutus(at)kaisankoti.fi

Hyvään elämään kuuluu toisten auttaminen ja halu tehdä hyvää.

X