Häät

Historiallinen kartano ja sen ympärillä oleva kaunis puisto – unohtumaton paikka viettää elämänne ikimuistoisin juhla!

Hyvinvointikartano Kaisankoti tarjoaa upeat puitteet häiden viettoon kaikkina vuodenaikoina. Kauniina kesäpäivänä vihkitoimitus voidaan toteuttaa kartanon puutarhan vanhojen tammien varjossa ja talvipakkasten paukkuessa kynttilänvalo luo hienostuneen tunnelman kartanon saleihin. Romanttinen kartanomiljöö antaa mahdollisuuden korostaa juhlan teemaa räätälöidysti ja tyylikkäästi.

Ravintolamme ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta loihtii kaikista tilaisuuksistanne ikimuistoiset. Onnistuneita juhlia voi palata muistelemaan intiimille illalliselle Kartanoravintolaan vaikka vuosittain.

Kartanon tilat ja vuokra hääjuhliin

Kartanon alakerran neljä kodikkaasti sisustettua salia luovat ihanteelliset puitteet hääjuhlien viettoon. Salit (uusi sali, pianosali ja kirjasto) sijaitsevat vierekkäin, jolloin suuremmissakin hääjuhlissa kaikki vieraat ovat lähekkäin ja näkyvyys hääparin pöytään on hyvä kaikista saleista. Valoisa ja tunnelmallinen Vilpola-sali kartanon päädyssä on ihanteellinen tila tansseille ja vapaamman ohjelman vietolle.

Kartanon alakerran salien vuokra on 1300 € (max. 140 hlöä) sisältäen kangasliinat ja pienet pöytäkukat, väritoiveenne huomioiden. Henkilökunta ja tarjoiluastiat sekä 2 x 1 tunnin henkilökohtainen tapaaminen myyntisihteerin/ravintolahenkilökunnan kanssa sisältyvät vuokraan.

  • Pienempien tilaisuuksien tilat ja vuokrat sovimme erikseen.
  • Kartanon alakerta on varattavissa yksityisesti käyttöön klo 15 alkaen aina klo 01.00 saakka (valomerkki 00.30).
  • Kartanon vuokra (varausmaksu) laskutetaan etukäteen ja sitä ei palauteta, mikäli tilaisuus peruutetaan.
  • Meillä on A-oikeudet, ja anniskelualuetta ovat Kaisankodin rakennukset sekä piha-alue. Omien juomien tuominen anniskelualueelle on kielletty.
  • Tarjoilut sovitaan etukäteen, vähintään 2 viikkoa ennen tilaisuutta.
  • Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron.

Häämajoitus

Tarjoamme hääparille yöpymistä erillisen Kavaljeeri-rakennuksen Kaunotar-huoneessa. Hintaan sisältyy juusto- ja hedelmätarjotin sekä pullollinen kuohuviiniä illalla huoneeseen toimitettuna. Mikäli hääpari haluaa, toimitamme myös aamiaisen huoneeseen. Hääparilla on mahdollisuus hyödyntää sauna- ja allasosastoamme.

Kaunotar-huoneen hinta häähuoneena 190 €/vrk.

Majoitus häävieraille 110 €/2 hengen huone/vrk ja 80 €/1 hengen huone/vrk sisältäen aamiaisbuffetin lähtöpäivänä sekä sauna- ja allasosaston käytön.

Maksuehdot

Kartanon vuokra (varausmaksu) laskutetaan etukäteen ja sitä ei palauteta, mikäli tilaisuus peruutetaan.

Laskutamme ennakkoon 50 % ruokailun hinnasta 3 viikkoa ennen tilaisuutta. Ennakkolaskutuksen perusteena on sillä hetkellä ilmoitettu henkilömäärä.

Tilaisuuden loppulasku maksetaan paikan päällä käteisellä, pankki- tai luottokortilla. Laskutus ainoastaan erikseen sovittaessa.

Peruutusehdot

Kartanon vuokra (varausmaksu) laskutetaan etukäteen ja sitä ei palauteta, mikäli tilaisuus peruutetaan.

Tilaisuuden henkilömäärä (+ – 10 %) tarkennetaan 30 vrk ennen tilaisuutta. Pyydämme vahvistamaan tarkan henkilömäärän 7 vrk ennen tilaisuutta, jonka mukaan laskutamme.

X