Juhlatarjoilut

Kartanon päärakennuksen saleissa voimme toteuttaa juhlasi mukaisen tyylikkään kattauksen ja menun. Tutustu tarjontaamme ja ota yhteyttä myyntipalveluun. Ammattitaitoinen henkilökuntamme loihtii kanssanne toiveittenne mukaiset juhlatarjoilut.

Kokoustarjoilut

Kokouspäivän alkuun tarjoamme runsaan aamiaisen Kartanoravintolan noutopöydästä.

Lounaspöydässä on tarjolla raikas salaatti- ja raastevalikoima, lämpiminä vaihtoehtoina liha-, kala- tai kanaruoka. Lounaalla on tarjolla myös kasviskeitto ja kasvisruokavaihtoehto. Lounaan kruunaa jälkiruoka ja kahvi tai tee. Ruokajuomaksi voi valita veden, maidon tai kotikaljan. Tarjoamme myös runsaan valikoiman muita juomia toiveiden mukaan.

Päiväkahvitarjoilumme on esillä noutopöydässä; kahvin ja teen lisäksi tarjolla on valikoima pieniä suolapaloja ja makeita leivonnaisia, hedelmiä ja hedelmämehujuomia. Kahvia ja teetä on tarjolla koko kokouspäivän ajan.

Illallinen tai kokouspäivällinen tarjoillaan Kartanoravintolassa toiveiden mukaan. Suunnittelemme mielellämme monipuolisia tarjoiluja myös Kartanoravintolan ulkopuolella, esimerkiksi pihapiirin telttakatoksessa tai eksoottisessa kodassa.

X