Kuntoutusasiakkaiden kokemuksia

”Aslak-kurssini osui elämässäni juuri oikeaan kohtaan, en tiedä olisinko pystynyt jatkamaan töitä ilman tätä mahdollisuutta.”
Markku 52 v.


”Kurssi antoi sopivan kipinän oman jaksamisen parantamiseen. Nyt tiedän, kuka minun elämääni johtaa.”
Elina 48 v.


Apua koti- ja työelämän haasteisiin

”Kuntoutukseen minut sai hakeutumaan työterveyslääkärini, joka suositteli keskustelumme pohjalta minulle Aslak-kuntoutusta. Elämässäni oli sekä kotona, että työssä haasteita, joihin kaipasin selkeytystä. Nämä haasteet kuormittivat minua kovasti ja se näkyi arjessa mm. ärtyisyytenä, keskittymisen vaikeutena sekä uniongelmina. Olin monesti hyvin väsynyt, aikaa ei ollut perheelle ja työssä painoin menemään täysillä sen kummemmin miettimättä toimintani tarkoitusta tai tavoitetta. Lue koko tarina.”

Jorma, yrittäjä, Aslak-kuntoutuja


“Hakeuduin kuntoutukseen kun huomasin, että olin ajautunut elämässäni tilanteeseen, jossa työ alkoi syömään voimavarojani kovasti ja samalla olin passivoitunut vapaa-ajallani, enkä muistanut enää hoitaa itsenäni. Tajusin, että työ verottaa jaksamistani liiaksi, enkä enää huolehtinut syömisestä ja liikkumisesta entiseen tapaan. Jotain oli siis tehtävä. Lue koko tarina.”
Päivi Aslak-kurssilainen

“Hakeuduin kuntoutukseen, koska minulla oli ollut jo jonkin aikaa perheessäni haasteellinen tilanne ja kaipasin vinkkejä oman jaksamisen ja hyvinvoinnin tueksi. Lisäksi myös fyysisellä puolella kaipasin muutosta ja työkaluja kunnon ja terveyden ylläpitoon. Kurssista muodostuikin kokonaisvaltaisesti antoisa matka, josta sain monelle elämän osa-alueelle käytännön keinoja itsestä huolehtimiseen. Lue koko tarina.”
Anna Aslak-kurssilainen

”Kurssille lähtö tapahtui työterveyshuollon patistelun ansiosta alkuvuodesta 2015. Hoitaja ehdotteli, että voisin hyötyä TYK-kurssista ja suostuin lähtemään ryhmän mukaan. Painoa minulle oli kertynyt vuosien mittaan reilusti ylimääräistä, verenpaineet lähentelivät kahta sataa ja verensokerien kanssakin oli vähän epätasapainoa. Tämän takia olikin ihan paikallaan lähteä mukaan kuntoutukseen. Lue koko tarina.”
Kari TYK-kuntoutuja


Eroon kivusta ja väsymyksestä

”Hakeuduin kuntoutukseen työterveyshuollon kannustamana, koska olin jo pitkään kärsinyt tuki- ja liikuntaelimistön vaivoista ja ongelmista ja näkyvissä oli pakotettu alan vaihto. Lue koko tarina.”
Satu, kuntoutuja Kaisankodista

“Lähdin hakeutumaan kuntoutukseen, koska minulla oli paljon nivelsärkyjä ja myös haastetta työssä jaksamisen kanssa. Halusin tukea hyvinvointini ylläpitämiseen. Lue koko tarina.”
Anne Aslak-kurssilainen Kaisankodista

“Hakeuduin kuntoutukseen monen asian johdattelemana. Olin kärsinyt jo jonkin aikaa hermosäryistä ja uniongelmista. Lisäksi isäni kuolema oli minulle kova paikka. Menin pitkään sisukkaasti eteenpäin, kunnes koin romahduksen töissä ollessani. Ajattelin siinä vaiheessa, että jotain on tehtävä. Lue koko tarina.”
Johanna Aslak-kurssilainen

X