Majoituspalvelut

Kaisankodin hotelli Espoolaisessa maalaismiljöössä tarjoaa lepoa ja rauhaa niin yksittäisille matkailijoille kuin ryhmille. Sijaitsemme vain vajaan puolentunnin ajomatkan päässä Helsingin ydinkeskustasta ja lentokentältä.

Historiallinen kartano luonnon helmassa tarjoaa elämyksiä ja hyvinvointia vierailleen kaikkina vuodenaikoina.

Kartanoravintolassa koet makumatkoja suomalaisiin makuihin ja hotellimme tarjoaa lepoa ja rauhaa kaukana kaupungin hälinästä.

Kaisankodissa on 50 viihtyisää, vuonna 2013 uudistettua majoitushuonetta. Huoneista 32 kahden hengen huonetta ja 16 yhden hengen huonetta sijaitsevat kylpylärakennuksessa. Näiden lisäksi tarjoamme omaa rauhaa ja erityistä hemmottelua kaipaaville vieraillemme majoitusta 1800–luvulta peräisin olevan Kavaljeeri-piharakennuksen Kaunotar- ja Kulkuri-huoneissa.

Hoitolamme hemmottelevat hoidot tarjoavat todellista laatuaikaa oman hyvinvointisi vaalimiseen. Kylpylässä rentoudut päivän päätteeksi porealtaan kuohuissa ja saunan lempeissä löylyissä. Ja kuntosalilla saat hien pintaan säällä kuin säällä.

Aamu-uinnit raikkaassa metsälammessa, piknik kartanon puutarhassa tai pidemmät vaellukset lähialueen retkeilymaastoihin tarjoavat unohtamattomia luontokokemuksia. Luonto tarjoaa elämyksiä kaikkina vuodenaikoina.

Hotellin vastaanotto palvelee:
ma-to klo 7.30-22.00
pe-la 7.30-23.00
su 7.30-14.00

Yöaikaan hotellissa vartiointi.
Poikkeusaikataulut mahdollisia.

Huoneet luovutetaan tulopäivänä alkaen klo 14. Huoneet ovat käytössänne lähtöpäivänä klo 12 asti.

Kylpylärakennuksessa sijaitsevan vastaanoton yhteydessä toimii kahvio-baari, jossa on tarjolla mm. tuoretta pullaa, sämpylöitä, kahvia, teetä ja monipuolinen valikoima virvokkeita. Pikkumyymälästä löydät makeisia, kosmetiikkaa, koruja ja muuta mukavaa kotiin viemisiksi

X