• Työelämäpalvelut

Työurapalvelu Espoon työntekijöille

 

- VUONNA 2022 SUUNTAAMME TOTEUTUKSIA LISÄKSI MM. PERUSKOULUJEN JA VARHAISKASVATUKSEN HENKILÖKUNNALLE


Espoon kaupungin hankkima Työurapalvelu on Espoon kaupungin työntekijöille, jotka tarvitsevat tukea työssä selviytymiseen ja jaksamiseen. Palvelun tarkoituksena on kartoittaa osallistujan tilanne, auttaa avaamaan uusia uranäkymiä sekä etsiä ratkaisuja työssä jaksamiseen ja -jatkamiseen.

Työurapalvelu koostuu kolmesta päivästä. Päiviin sisältyy yksilöohjausta sekä yhteisiä ryhmäluentoja ja keskusteluja. Luentojen teemat liittyvät työssäjaksamiseen, voimavarojen vahvistamiseen, työnhallintaan, oman osaamisen tuotteistamiseen ja urasuunnitteluun

Palvelu toteutetaan rauhoittavan luonnon keskellä, kauniissa Backbyn kartanon tiloissa Bodomintie 37, Espoossa.

Mikäli olet Espoon kaupungin työntekijä, ota yhteyttä esimieheesi tai työterveyshuoltoon ja ilmoittaudu mukaan. Palveluun osallistumiseen saa palkallista vapaata.

Lisätiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., tai p. 050 511 2870

Kaisa Kallion kansalaislahjasäätiö, Kaisankoti
Bodomintie 37
02740 Espoo

050 57 20 830 tai
050 470 0319
toimisto(at)kaisankoti.fi

Tehtävämme on auttaa työelämässä tai sen ulkopuolella uupuneita kuntoutumaan sekä ohjata ja auttaa osatyökykyisiä takaisin työelämään. Toimimme työikäisten kuntoutuksen lisäksi kuntoutuksen ja työllistämispalveluiden rajapinnassa. Osatyökykyisten jäljellä olevan työkyvyn ja kapasiteetin tunnistaminen on keskeinen osa työtämme.