• Työelämäpalvelut

Työurapalvelu

TAVOITTEET

Työuravalmennuksen tavoitteena on työuraan liittyvien työkykyhaasteiden ennaltaehkäisy, sekä jo olemassa olevien ongelmien ratkaiseminen. Palvelu tähtää eläkeriskien hallintaan ja työkyvyttömyyshaittojen ennaltaehkäisyyn. Palvelun painotus on työuran jatkumiseen liittyvissä kysymyksissä.

Työuravalmennuksessa yhdistyy valmennuksen, työnohjauksen, työhyvinvoinnin ja urasuunnittelun osa-alueet. Se koostuu henkilökohtaisesta valmennuksesta, asiantuntijaluennoista, työyhteisön työnohjauksesta ja työkykyä ylläpitävistä osuuksista. Palvelu toteutetaan moniammatillisesti. Mahdollisuus kuntoutuslääkärin tai fysiatrin konsultaatioon.

SISÄLTÖ

Organisaatioiden työntekijöille, jotka tarvitsevat tukea työssäjaksamiseen, urasuunnitteluun tai oman työn muokkaamiseen sekä työhyvinvoinnin lisäämiseen. Palvelu on suunnattu myös heille joiden työkyky tai työhyvinvointi on heikentynyt, sairaslomat ovat lisääntyneet tai pitkittyneet tai työsuoritus ei vastaa työnantajan tavoitteita.

-    Henkilökohtainen valmennus, 6 x 1 h (3-4 kuukauden aikana)

-    Välitehtävät

-    Asiantuntijaluennot, 3-4 h (yhteisluennot mahdollisesti muiden organisaatioiden asiakkaiden kanssa)

-    Työyhteisön työnohjaus

-    Työkyvyn ylläpito

-    Toteutuksen jälkeen jatko-ohjaus henkilökohtaisena ohjauksena.

 Toteutustapa on joustava. Henkilökohtaiset valmennustapaamiset voidaan toteuttaa digitaalisilla etämenetelmillä tai läsnäolo-ohjauksena. Myös luennoille voi osallistua läsnäolona tai katsoa ne digialustalta.

Pyydä tarjous "ota yhteyttä" -lomakkeen kautta tai kysy lisätietoja osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

TYÖURAPALVELU ESPOON KAUPUNGIN TYÖNTEKIJÖILLE
Espoon kaupungin hankkima Työurapalvelu on Espoon kaupungin työntekijöille, jotka tarvitsevat tukea työssä selviytymiseen ja jaksamiseen. Palvelun tarkoituksena on kartoittaa osallistujan tilanne, auttaa avaamaan uusia uranäkymiä sekä etsiä ratkaisuja työssä jatkamiseen.

Työurapalvelu koostuu kolmesta päivästä. Päiviin sisältyy yksilöohjausta sekä yhteisiä ryhmäluentoja ja keskusteluja. Luentojen teemat liittyvät työssäjaksamiseen, voimavarojen vahvistamiseen, työnhallintaan, oman osaamisen tuotteistamiseen, urasuunnitteluun ja työnhakuun.

Palvelu toteutetaan rauhoittavan luonnon keskellä, kauniissa Backbyn kartanon tiloissa Bodomintie 37, Espoossa.

Mikäli olet Espoon kaupungin työntekijä, ota yhteyttä esimieheesi tai työterveyshuoltoon ja ilmoittaudu mukaan. Palveluun osallistumiseen saa palkallista vapaata.

Lisätiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., tai p. 050 511 2870

Kaisa Kallion kansalaislahjasäätiö, Kaisankoti
Bodomintie 37
02740 Espoo

050 57 20 830 tai
050 470 0319
toimisto(at)kaisankoti.fi

Tehtävämme on auttaa työelämässä tai sen ulkopuolella uupuneita kuntoutumaan sekä ohjata ja auttaa osatyökykyisiä takaisin työelämään. Toimimme työikäisten kuntoutuksen lisäksi kuntoutuksen ja työllistämispalveluiden rajapinnassa. Osatyökykyisten jäljellä olevan työkyvyn ja kapasiteetin tunnistaminen on keskeinen osa työtämme.