• Työkyvyn arviointi

Eläkeyhtiöt ja vahinkovakuutusyhtiöt

Tarjoamme eläkeyhtiöille ja vahinkovakuutusyhtiöille moniammatillista työkyvyn arviointipalvelua. Palvelu koostuu työelämän asiantuntijan (uravalmentajan) sekä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten yhteistyössä toteuttamasta arviosta.

Työelämän asiantuntijan lisäksi mukana on erikoislääkäri (kuntoutuslääkäri), terveydenhoitaja, sosionomi ja fysioterapeutti. Tarvittaessa palveluun liitetään neuropsykologin kartoitus. Mielenterveyteen liittyvissä ongelmissa konsultoidaan tiimiin kuuluvaa psykiatria. Teemme verkostotyötä työterveyshuollon ja mahdollisten muiden asiakkaan hoitotahojen kanssa.

Palvelun tarkoituksena on tuottaa kantaaottava lausunto asiakkaan työkyvystä ja työllistymismahdollisuuksista. Eläkeyhtiöt ja vahinkovakuutusyhtiöt lähettävät asiakkaat palveluun.

Kaisa Kallion kansalaislahjasäätiö, Kaisankoti
Bodomintie 37
02740 Espoo

050 57 20 830 tai
050 470 0319
toimisto(at)kaisankoti.fi

Tehtävämme on auttaa työelämässä tai sen ulkopuolella uupuneita kuntoutumaan sekä ohjata ja auttaa osatyökykyisiä takaisin työelämään. Toimimme työikäisten kuntoutuksen lisäksi kuntoutuksen ja työllistämispalveluiden rajapinnassa. Osatyökykyisten jäljellä olevan työkyvyn ja kapasiteetin tunnistaminen on keskeinen osa työtämme.