Skip to main content
Työelämäpalvelut ovat työyhteisöille suunnattuja palveluita, joiden tarkoituksena on auttaa ratkaisemaan työelämän synnyttämiä organisaatioiden, työyhteisöjen ja yksilöiden ongelmia.

Työurapalvelu Espoon työntekijöille

Espoon kaupungin hankkima Työurapalvelu on Espoon kaupungin työntekijöille, jotka tarvitsevat tukea työssä selviytymiseen ja jaksamiseen. Palvelun tarkoituksena on kartoittaa osallistujan tilanne, auttaa avaamaan uusia uranäkymiä sekä etsiä ratkaisuja työssä jaksamiseen ja -jatkamiseen.

Työurapalvelu koostuu kolmesta päivästä. Päiviin sisältyy yksilöohjausta sekä yhteisiä ryhmäluentoja ja keskusteluja. Luentojen teemat liittyvät työssäjaksamiseen, voimavarojen vahvistamiseen, työnhallintaan, oman osaamisen tuotteistamiseen ja urasuunnitteluun

Palvelu toteutetaan rauhoittavan luonnon keskellä, kauniissa Backbyn kartanon tiloissa Bodomintie 37, Espoossa.

Mikäli olet Espoon kaupungin työntekijä, ota yhteyttä esimieheesi tai työterveyshuoltoon ja ilmoittaudu mukaan. Palveluun osallistumiseen saa palkallista vapaata.

Lisätiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., tai p. 050 511 2870

Jaa tämä artikkeli