Työhyvinvointia vuosikymmenten kokemuksella ja ammattitaidolla

Kaisankodin työhyvinvointipalvelut tähtäävät paremman työilmapiirin ja -hyvinvoinnin edistämiseen. Tyhy-palvelut ja -kurssit ovat työnantajalle  verovähennyskelpoisia koulutuskustannuksia, jos koulutus on määritelty työhyvinvointisuunnitelmaan.

Hyvinvoiva työyhteisö on yrityksen tärkein voimavara. Työyhteisön hyvinvointiin panostaminen on kannattava investointi, joka tuo merkittäviä säästöjä työkyvyn ja ilmapiirin paranemisen, työtehokkuuden lisääntymisen sekä sairaspoissaolojen vähenemisen kautta. Monialaisen työelämän asiantuntijatiimimme ansiosta räätälöimme palvelut juuri teidän työyhteisön tarpeisiin.

Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä työyhteisöllenne sopiva ratkaisu!
myynti@kaisankoti.fi
09 887 19 252

Virkistyspäivät ja hyvinvointivalmennukset

Virkistyspäivät Kaisankodissa edistävät kokonaisvaltaista hyvinvointia ja tarjoavat hauskaa yhdessäoloa kiireettömässä ilmapiirissä.

Virkistyspäivä voi monipuolisen liikuntatarjontamme lisäksi sisältää esimerkiksi kädentaitoja tai luentoelämyksiä mindfulness harjoitteilla täydennettynä. Hauskan huvittelun rinnalla haluamme tarjota aikaa rauhoittumiselle, pohdiskelulle sekä avoimelle yhdessäololle. Asiantuntijoidemme vetämissä hyvinvinvointivalmennuksissa pohditaan toiminnallisella tavalla työelämän ajankohtaisia ilmiöitä ja haasteita. Näistä elementeistä syntyy Tyhy-paketti, josta riittää viemisiä myös työyhteisön arkeen.

Pysyvään muutokseen kurssit

Hyvinvointikartano Kaisankodin ja Palkansaajien Hyvinvointi ja Terveys ry:n (PHT) yhteistyössä toteuttamien kurssien tavoitteena on parantaa osallistujien fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia. Moniammatillisen tiimin valmennus ja samassa elämäntilanteessa olevien vertaistuki tarjoaa parhaat mahdolliset puitteet omien tavoitteiden saavuttamiseen. Kurssit ovat tuettuja ja maksavat osallistujille 25€/vrk täysihoidolla.

LoistoVire -kuntoremontti

LoistoVire -kuntoremontti on Kelan tukemaa varhaiskuntoutusta työyhteisöille. LoistoVire pohjautuu Kelan standardoituun Kuntoremonttiin ja ne suunnitellaan yhdessä työnantajan ja työterveyshuollon kanssa työntekijän tarpeita vastaavaksi. LoistoVireen tavoitteena on tukea varhaisessa vaiheessa työntekijän fyysistä kuntoa, työhyvinvointia ja henkistä jaksamista kuntoutuksellisin keinoin.  Kuntoremontin pituus on yleensä 5–7 vrk ja mahdollisia seurantapäiviä. Kurssi voidaan toteuttaa useassa jaksossa tai yksittäisinä päivinä.

ReWire-työyhteisövalmennukset

Kaisankoti on pitkän kuntoutuskokemuksen ja työelämän tuntemuksen pohjalta suunnitellut työyhteisöille ReWire-valmennuksen. ReWire-valmennuksissa opitaan keinoja hyödyntää aivojen muokkautuvuutta muutoksen moottorina työhyvinvoinnin edistämiseksi. Valmennus tukee yrityksiä ja organisaatioita muutos- ja kehittämistilanteissa.

Tilaa uutiskirje ja saat ajankohtaista tietoa työhyvinvointipalveluistamme.

Kaisankodin hyvinvoinninkehä

Kaisankodin työyhteisövalmennukset ja kuntoremontti perustuvat hyvinvoinnin kehä -malliin (kts.kuva), jossa huomioidaan elämän eri osa-alueet ja niiden vaikutus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Työyhteisövalmennuksemme on jatkuvaa oppimista ja oppien viemistä jokaisen yksilön arkeen. Tämä luo pohjaa kestävälle työkyvylle ja tukee yksilöä ja työyhteisöä.

X