PHT ry:n kurssit Kaisankodissa

Hyvinvointikartano Kaisankodin ja Palkansaajien Hyvinvointi ja Terveys ry:n (PHT) yhteistyössä toteuttamien kurssien tavoitteena on parantaa osallistujien fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia. Moniammatillisen tiimin valmennus ja samassa elämäntilanteessa olevien vertaistuki tarjoaa parhaat mahdolliset puitteet omien tavoitteiden saavuttamiseksi.

Kurssit toteutetaan idyllisessä kartanomiljöössä, jossa ympäröivä luonto tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille ja loistavat puitteet liikuntaan.

Pysyvään muutokseen kurssi – löydä oma tapasi voida hyvin ja tee siitä pysyvä!

Pysyvään muutokseen-kurssit panostavat työikäisten kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.  Kurssi on laajuudeltaan kolmivaiheinen ja se on tarkoitettu kaikille työikäisille, myös palkkasuhteessa oleville.

Pysyvään muutokseen -jakso keskittyy kokonaisvaltaisesti osallistujan hyvinvointiin. Jaksoilla käytetään arvo- ja hyväksyntäpohjaista lähestymistapaa, jonka ytimessä on osallistujan omat arvot ja tavat voida hyvin. Jaksoilla on mahdollisuus tutustua uusiin lajeihin, saadaan tietoa ravinnosta ja liikutaan yhdessä.

Kurssilla voit valita keskitytkö mielen vai kehon kyvinvointiin. Aloitusjakso on kummassakin yhteinen mutta 2. ja 3. jaksoilla sisällöissä on painotuseroja. Tutustu kurssiohjelmiin.

Kurssin aloitus Hakuaika päättyy
 7.1.- 10.1.2019
18.2.- 21.2.2019 20.12.2019
 1.4.- 4.4.2019  31.1.2019

Mitä kurssi maksaa

Hinta (osallistujan omavastuuosuus), joka sisältää majoituksen, täysihoidon ja ohjelman on 25 € /vrk.

  1. lähijakson (3 vrk) hinta on 75 € /osallistuja
  2. lähijakson (2 vrk) hinta on 50 € / osallistuja
  3. lähijakson (2 vrk) hinta on 50 € / osallistuja

Mikäli olet työttömyyspäivärahalla, hinnat ovat 50% yllä mainituista.

Vapaa-ajan ohjelmaa

Hyvinvointikartano Kaisankoti tarjoaa hyvät mahdollisuudet vapaa-ajan liikkumiseen. Monipuolisilla kuntoilulaitteilla varustettu kuntosali tarjoaa mahdollisuuden itsenäisen laiteharjoitteluun. Myös erilaiset ulkoliikuntavälineet ovat asiakkaiden vapaassa käytössä. Lisäksi allasosaston tavalliset saunat, höyrysauna, uima- ja poreallas kutsuvat rentoutumaan. Asiakkaat voivat varata kosmetologiemme ja hierojiemme palveluja erillismaksusta.

Kaisankodin Kartanopuisto ja lähellä sijaitsevan Myllyjärven ympäristö houkuttelevat luonnossa liikkumiseen. Pirttimäen ulkoilualue ohjattuine vaellusreitteineen sijaitsee n. 1–1,5 km päässä Kaisankodista. Oittaan ulkoilualueella on myös erilaista vapaa-ajan palvelutarjontaa.

Kartanon alueella olevassa kodassa voivat asiakkaat viettää yhdessä tunnelmallista iltaa. Asiakkailla on myös mahdollisuus osallistua ohjattuihin erilaisiin iltaryhmiin, kuten liikuntaan sekä kädentaitoja kehittävään työpajaan, jossa vaihtelevat eri teemat.

Lisätietoja:

Kirsti Kokko
Työfysioterapeutti
puh 09 887 19 209 tai keskus 09 887 191
kirsti.kokko@kaisankoti.fi

X