Työhyvinvointi- ja virkistyspäivät

Hyvinvointikartano Kaisankoti on hyvän yhteishengen huoltamo. Vietä meillä tiimisi kanssa virkistyspäivä, joka tarjoaa hauskaa yhdessäoloa kiireettömässä ilmapiirissä.

Tiimihenki, hyvä fiilis, ilo ja luovuus vahvistuvat yhteisiä elämyksiä kokien. Virkistyspäivä Kaisankodissa tarjoaa kokonaisuuksia monenlaisiin tarpeisiin. Voimauttava luonto, historiallinen kartanomiljöö, hyvä ruoka, hauska ohjelma ja inspiroivat asiantuntijatapaamiset ovat Tyhy-paketti, josta riittää viemisiä myös työyhteisön arkeen.

Työhyvinvointi on työpaikan tärkein voimavara, ja sille pitää varata säännöllisesti aikaa kehittyä. Tyhy-päivällä on tärkeä paikkansa jokaisen työpaikan kalenterissa. On virkistävää vaihtaa maisemaa ja lähteä uuteen ympäristöön, irrottautua työn rooleista ja ammentaa yhteisestä ajasta voimaa työvireen ja yhteishengen parantamiseksi. Virkistyspäivät Kaisankodissa ovat  työyhteisön  huoltotaukoja, jotka tekevät hyvää niin keholle kuin mielelle ja vahvistavat tiimihenkeänne.

Tyhy-toimintamme punaisena lankana on tarjota virikkeitä ja asiantuntijuutta, joista jokainen työntekijä voi poimia itselleen parhaat palat ja hyödyntää niitä arjessa.  Ohjelmavalikoimassamme on sekä mieltä virkistäviä että kehoa haastavia ja yhteisöllisyyttä tukevia elämyksiä sekä mielenkiintoisia ja ajatuksia herättäviä hyvinvointivalmennuksia. Tiimi voi kokeilla uusia lajeja, nauttia luonnossa liikkumisesta ja tutustua henkistä tasapainoa parantaviin harjoituksiin sekä oppia jotain uutta itsestään ja toisistaan.

Tilaa meiltä täydenpalvelun tyhypaketit räätälöidysti.
Ota yhteyttä
myynti (at) kaisankoti.fi
09 887 19 252

Virkistyspäivä ohjelmatarjonta

Kaisankoti sijaitsee vain 30 minuutin päässä Helsingin vilinästä, tarjoten ympäristönä kokemuksen, joka koskettaa syvältä. Luontokokemukset, yhdessä tekeminen ja maittava ruoka tarjoavat tiimillenne yhdessäolon hetkiä kiireettömässä ilmapiirissä.  Tutustu ohjelmatarjontaamme sekä runsaaseen lisäpalvelutarjontaan. Suunnitellaan yhdessä teidän tarpeisiinne sopiva kokonaisuus.

  • Kaisankodin monialainen hyvinvointialan tiimi on käytettävissä virkistyspäivien yhteydessä. Hyvinvointivalmennuksissa pureudutaan työyhteisönne ajankohtaisiin teemoihin ja työstetään niitä yhdessä kokeneen työelämän asiantuntijan ohjauksessa.
  • Virkistyspäivään voitte valita tarpeenne mukaan ruokailuja Kartanoravintolassa tai pienempiä välipaloja. Voitte vaikka ottaa eväät reppuun ja lähteä pienelle vaellukselle lähiympäristömme upeisiin luontokohteisiin.
  • Sauna- ja hemmotteluhoidot tarjoavat rentouttavia hetkiä päivään. Ja hotellimme mahdollistaa myös useamman päivän kehittämispäivät isommallekin ryhmälle.

Meillä onnistuu koko paketti alusta loppuun. Räätälöimme mielellämme juuri teidän tarpeisiin sopivan kokonaisuuden. Tutustu myös valmiisiin ohjelmakokonaisuuksiimme!

Virkistyspäivä esimerkki

  • Päivä aloitetaan maittavalla aamiaisella
  • Tiimiharjoitus, esim. ohjattua ulko- tai sisäliikuntaa valinnan mukaan. Aktiviteettejä löydät täältä.
  • Runsas lounasbuffet
  • Asiantuntijaluento valitsemastanne aiheesta
  • Herkullinen päiväkahvibuffet
  • Omatoimista liikuntaa, esim. luontoretki läheiselle Myllyjärvelle Vuodenaikojen metsäpolkua seuraten.
  • Nautiskelua sauna- ja allasosastolla
X