Kuntoutukset jatkuvat

Kuntoutukset jatkuvat edelleen läsnäolokuntoutuksina Kelan ohjeen mukaisesti.

Katso tarkemmat tiedot kohdasta "ohjeet kuntoutuksiin saapuville".

1.6.2020 läsnäolokuntoutukset jatkuvat

1.6.2020 alkaen läsnäolokuntoutukset jatkuvat

Läsnäolokuntoutuksemme jatkuvat Backbyn kartanossa 1.6.2020 alkaen. Laitoskuntoutukset sekä avokurssien uudet aloitukset siirtyvät kuitenkin alkamaan elokuusta. Kesän aikana toteutamme meneillään olevia Kelan avo Tuleksen, Taito-kurssin, Oraksen sekä OPI:n kuntoutuspäiviä.

Ammatillinen kuntoutusselvitys toteutuu sekä etänä että läsnäolo-kuntoutuksena.

Myös Nuotti-valmennus toteutuu sekä etänä että läsnäolokuntoutuksena.

Espoon työurapalvelu jatkuu normaalisti.

 

 

19.3.-31.5.2020

Ammatillista kuntoutusselvitystä lukuunottamatta läsnäolokuntoutukset ovat tauolla Kelan ohjeistuksen mukaisesti 31.5.20 saakka. Ammatillinen kuntoutusselvitys jatkuu etäkuntoutuksena. Otamme asiakkaisiin yhteyttä ja jatkamme toimintaa.

Kiila, Tules, Oras, Taito ja Reuma kurssit siirtyvät eteenpäin. Ajankohdat tarkentuvat myöhemmin. 

Espoon kaupungin työurapalveluun ja Nuottiin voi hakeutua normaalisti. Otamme vastaan myös eläkeyhtiöiden ammatillisen kuntoutuksen asiakkaita. Nämä toteutamme etäohjauksena.

Otamme vastaan tarjouspyyntöjä tavalliseen tapaan.

Kuntoutushakemuksia voi lähettää myös tauon aikana. Katso alkavat kurssit www.kela.fi/kuntoutuskurssihaku (sanahakuun Kaisankoti). Kuntoutukset jatkuvat kriisin jälkeen entiseen tapaan. Joidenkin kurssien ajankohdat varmistuvat myöhemmin.

Tiedustelut: palvelukoordinaattori Ritva Meronen p. 050 572 0830, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., tai 

toimitusjohtaja Heli Vehmas p. 050 511 2870, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

 

Tules-kurssit täysihoidolla Backbyn kartanossa

Kelan kustantamille Tules kursseille on vielä tälle vuodelle vapaita paikkoja. Jos sinulla on niska, selkä- tai muita tule-oireita, voit hakea mukaan lääkärin B-lausunnolla. Kuntoutuksiin kuuluu täysihoito kylpylä-hotellissa Backbyn kartanossa. Majoitus korona aikana yhden hengen huoneissa! Katso lisätiedot Tules-kurssit kohdasta.

 
What do you want to do ?
New mail

Kaisa Kallion kansalaislahjasäätiö, Kaisankoti
Bodomintie 37
02740 Espoo

050 57 20 830 tai
050 47 22 821
toimisto(at)kaisankoti.fi

Tehtävämme on auttaa työelämässä tai sen ulkopuolella uupuneita kuntoutumaan sekä ohjata ja auttaa osatyökykyisiä takaisin työelämään. Toimimme työikäisten kuntoutuksen lisäksi kuntoutuksen ja työllistämispalveluiden rajapinnassa. Osatyökykyisten jäljellä olevan työkyvyn ja kapasiteetin tunnistaminen on keskeinen osa työtämme.